Субсидії вже отримали понад 2 мільйони сімей

Наразі в Україні житлово-комунальні субсидії отримали 2,3 мільйона сімей. Відмовлено 45 тисячам заявників.

Про це заявив заступник міністра соціальної політики України Віталій Мущинін під час прямої телефонної лінії у Кабміні, повідомляє Укрінформ.

«В цілому на цей час у нас в програмі житлових субсидій вже оформили житлові субсидії 2,3 млн сімей. Ще майже 400 тисяч сімей зі своїми заявами сьогодні знаходяться в обробці в Управлінні соціального захисту населення», – сказав Мущинін.

За словами заступника міністра, в середньому впродовж тижня надходить близько 50 тисяч нових звернень громадян для отримання субсидій. Таким чином, до початку опалювального сезону до програми житлових субсидій має бути залучено щонайменше 4,5 мільйона сімей.

Мущинін зауважив, що наразі для отримання субсидії вже не вимагатимуть декларації про доходи, натомість громадяни зазначатимуть лише вид свого доходу - пенсія, заробітна плата чи стипендія.

Нагадаємо, на Рівненщині субсидію вже призначили для майже 60-ти тисяч родин, або більше 15 % родин від загальної кількості сімей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень