Субсидії в опалювальний сезон перерахують автоматично

Подавати заяву немає потреби

Нараховані в неопалювальний період субсидії будуть перераховуватися на опалювальний сезон автоматично.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк у своєму зверненні «10 хвилин із прем’єр-міністром», передає прес-служба Рівненської ОДА.

 «Для того, щоб субсидії оформлялися набагато швидше, Кабмін прийняв рішення, за яким субсидії, які були нараховані в неопалювальний період, автоматично перераховуються на опалювальний період без подання додаткових заяв, декларацій і будь-яких довідок», - сказав він.

Глава уряду зазначив, що після початку опалювального сезону він звернувся до міністерств надати конкретні цифри перерахунку субсидій. 

Арсеній Яценюк навів приклади довідок про перерахунок субсидій. Приміром, родина із міста Суми, житло якої розміром 64 квадратних метри, отримала в неопалювальний сезон субсидії в розмірі 344 гривні. Після початку опалювального сезону сім'ї розрахували субсидію, і тепер вона становить 1805 гривень.

Прем’єр-міністр повідомив, що наразі вже 3,8 мільйона українських родин отримують субсидії від держави. Очікується, що ще близько 1 мільйона українських сімей звернеться за оформленням субсидій.

Нагадаємо, з листопада рівняни почнуть отримувати листи із управління соцзахисту. В них міститимуться оновлені дані щодо субсидій, зважаючи на настання опалювального сезону. Повідомлення надійдуть, аби рівняни могли розрахуватись за комунальні послуги за жовтень, з врахуванням збільшених сум відшкодувань, – кажуть в управлінні і закликають рівнян дочекатись повідомлень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: субсидії
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень