Мешканці Рівного скаржаться на неможливість отримати субсидії

Пишуть про це у відповідь на нашу публікацію

Йдеться про публікацію «Мені не дають субсидію», - скарга на управління праці та соцзахисту Рівного. Яку коментував заступник голови ОДА Віталій Ундір.

Олег Год Мені теж відмовили! Бо син, який з дитинства був інвалідом по слуху, а зараз - нє, бо слуховий апарат надів, чуєш, значить група не положена. А на роботу не беруть, тож є безробітний - субсидію нізя! а ще площа 134 кв!всьо, іди, грабуй, кради, а державі гроші знайди.

 

Людмила Макєєва Субсидія в нас теж болюча тема, бо через те, що чоловік доглядає за дітьми, його вважають безробітним (хоча він у відспусці по догляду за дитям до 3 років).

 

Svitlana Kuropiu Цього року я оформляла субсидію онлайн на сайті міністерства. Там написали що субсидію призначили, а от на місцевому рівні відмовили і написали у листі про недостовірні дані. Отак.

 

Irina Smirnova Через це неподобство - СУБСИДІЮ - люди поважного віку і сімейного стажу розлучаються, а молодь не хоче одружуватися... А ці подвійні стандарти: рахувати доходи двох домогосподарств - чоловіка і дружини - де живуть і де прописані... Той, хто це вигадав, і ті, хто затвердили, справді, були під кайфом!!! Якби ми мали достойні зарплати, то не принижувалися б і не просили цю подачку... Ось так і винищують НАЦІЮ... Голокост і голодомор ХХІ століття!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень