Субсидію більше не призначатимуть на весь опалювальний сезон

А виключно з місяця, в якому за допомогою звернулися

З грудня в Україні змінився механізм нарахування субсидій, якими тепер керує Пенсійний фонд. На допомогу можуть розраховувати люди, які витрачають понад 15% від загального місячного доходу за весь опалювальний сезон. 

Призначення субсидій зупиняється з 15 грудня. Це гранична дата, до якої можна було звернутися за отриманням субсидій на весь опалювальний сезон.

Відсьогодні  призначення субсидій відбуватиметься тільки з місяця, в якому людина звернулася  за допомогою. Але звертатися за допомогою щомісяця не треба. Відмінність полягає у тому, що за зверненням до 15 грудня допомогу призначали на весь опалювальний сезон, тепер же, тільки до його завершення. 

Через повномасштабну війну з росією більшість громадян, які користувалися подібними пільгами торік, отримали автоматичне перепризначення і на цей опалювальний сезон.

Зазначимо, що виплата субсидій відбувається двома способами: або зараховується на картку, або видається готівкою на руки через каси «Укрпошти».

Джерело: Telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень