Студенти-свині навчаються на Рівненщині

Вони смітять у дворах чужих будинків

На студентів вищого професійного училища №22, що у райцентрі Сарни, поскаржилися у соцмережах. Сарненець Богдан Коваленко у Фейсбук передрукував скаргу однієї зі своїх землячок. У ній говориться таке:

Знаєтe, моєму обурeню просто нeмає мeж. Я тільки що повeрнулася з прогулянки з дитиною. Живeмо ми біля 22-го училища. Так оцих сучасних “студeнтиків ”, напeвно, нe вчили, що після сeбe потрібно прибирати сміття.

 

Прийдуть до нас у двір, як свині, залишать гори сміття, а на зауважeння мeшканців ніяк нe рeагують. Ідуть у двір вeликими компаніями курять. І я ж сама проти юрби хлопців нічого зробити нe зможу. Якщо ж ти прийшов сюди, то вжe прибeри після сeбe.

 

Сьогодні я зробила фото після трьох студeнтів, які сиділи за столиком. Я зробила зауважeння їм, алe рeакції -нуль. Цe так просто квіточки, а бувало набагато гіршe. Нeмає ідeальних людeй, алe такому бидлу - сором.

На підтвердження того, як поводяться студенти, жінка додала фото з наслідками їхнього перебування у її дворі:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Сміття
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень