Студентська бійка з міжнародним присмаком у Рівному: що за вісім місяців зробила поліція

Чи завершили розслідування у цій справі і покарали винних, Радіо Трек запитало у поліції

Ще 15 квітня цього року у студентському гуртожитку Національного університету водного господарства і природокористування сталася бійка між українськими й туркменськими студентами. Билися так, що підлогу довелося відмивати від крові. Найбільше постраждав у ній другокурсник з Дубровиці Максим Тушич. Він зі скальпованою раною голови потрапив до відділення нейрохірургії міської лікарні Рівного. Причиною бійки, за інформацією поліції, стало те, що туркменам, які повернулися звідкись під ранок у гуртожиток напідпитку, не сподобалося, що Максим зробив їм зауваження з приводу того, що вони занадто гучно слухали музику. Ось вони й пустили у хід кулаки.

Потерпілий у бійці Максим Тушич

Прес-офіцер поліції Рівненщини Ольга Ангелова розповіла Радіо Трек, що ця справа досі перебуває на етапі досудового розслідування:

Складність цього розслідування полягає в тому, що студенти, які фігурують у справі, які підозрювані, вже закінчили навчання та повернулися у рідну країну. Тобто допитати їх на сьогодні є неможливим. Один із них був допитаний слідчими. Він розповів, що був лише свідком. Ніякої активної участі тоді у бійці не брав. Але все-таки слідство буде шукати шляхи встановити усіх учасників події, опитати їх та покарати винних.  

На запитання, скільки часу ще триватиме розслідування, Ольга Ангелова не змогла відповісти. Так само, як і на запитання, чому тільки одного студента з Туркменістану слідчі опитали тоді, коли вони всі ще мінімум кілька місяців навчалися у виші у Рівному. Але Ольга Ангелова запевнила, що ця справа - таки під силу рівненській поліції, оскільки у них налагоджена співпраця з іноземними поліцейськими і є навіть зв’язки з Інтерполом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень