Студентка продає свої поношені трусики та шкарпетки. Попит шалений (6 ФОТО)

Рідні думають, що гроші у дівчини беруться від занять з різблення по дереву

Студентка факультету фізики Ньюкаслського університету (Велика Британія), 30-річна Мел Браун, вирішила продавати свої трусики та колготки. Тепер вона заробляє до 600 фунтів стерлінгів на місяць.

Про це повідомляє Daily Mail.

Ідея продавати свої речі спала на думку 30-річній Мел Браун після того, як вона виставила на eBay кілька масок для Хелловіну і отримала повідомлення від незнайомця, який запропонував продати йому її поношені рукавички за 15 фунтів.

Після цього він став просити у мене нижню білизну. Це надихнуло мене на розвиток свого інтернет-магазину, щоб у мене був пасивний дохід під час навчання, - розповіла вона.

За словами дівчини, речі, призначені для покупців, вона носить близько двох днів, займаючись своїм повсякденним життям.

Я гуляю або бігаю, але іноді надходять особливі замовлення. Одного разу мене попросили надіти колготки і зробити кілька фізичних вправ.

А ще був випадок, коли мене попросили в колготках з сандалями наступити на варення, цукерки і свіжі фрукти. Потім я упакувала роздавлені солодощі і відправила замовнику разом з відеороликом. Весь процес зайняв у мене всього лише десять секунд, і я отримала за це 45 фунтів, - розповіла Мел.

Інтернет-магазин дівчини працює уже кілька місяців, а попит на її товари «злетів до небес». Сім'я і друзі не знають про її сайт та вважають, що студентка заробляє різьбленням по дереву.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень