«Страшно, але мушу працювати»: касирка обмінника у Рівному шокована

Ми побували на місці події

На фото обмінник, на який скоїли напад

Напередодні у ТЦ «Новус», що на Гагаріна, озброєний 32-річний чоловік зі Славути, напав на працівницю обмінного пункту. Попри погрози вбити, жінка дивом вціліла, а небайдужі рівняни затримали зловмисника.  

Сьогодні тут працює напарниця потерпілої. Каже, про стрілянину, яка вчора відбулася, дізналася, лише коли прийшла на роботу.

Я прийшла на роботу зранку, мала бути звичайна зміна, але цілий день дізнаюсь ці новини.

Про інцидент працівниця говорить неохоче, втім зізнається, що за роки роботи в обміннику такий випадок стався вперше.  За словами дівчини, у пункті працюють лише жінки, усі віком до сорока років.

Я працюю тут два роки, інші дівчата також довго, для нас це шок.

За даними слідства чоловік був у медичній масці та рукавичках. Піднявся на другий поверх ТЦ та вичікував, коли касир обмінного пункту виходитиме із приміщення.

Роздивитись лице важко, бо він був у масці.  Піднявся сходами, ходив тут, щось чекав, - розповідає очевидиця.

Як тільки жінка відчинила двері, той почав її бити, погрожував застрелити. Мало того, нападник почав душити працівницю обмінника.

Ми почули, що жінка кричить, прибігли туди. Потім вже разом з двома покупцями тримали його і чекали поліцію. Ми навіть не помітили, як він дістав той пістолет та почав стріляти, - розповідає охоронець.

Нині у торговому центрі охорона працює у посиленому режимі.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень