Страшний торнадо пронісся Чехією. Деякі села тепер – як місце бойових дій

Руйнування просто жахливі

Зруйновані будинки, лінії енергопостачання, розбиті автомобілі і сотні травмованих людей. Такі попередні наслідки торнадо, який несподівано вразив південно-східну частину Чехії, - пише ВВС.

Представники влади повідомили про декількох загиблих. У лікарнях – сотні травмованих.

Фото з ВВС-Україна

У постраждалих населених пунктах країни працюють рятувальники. Деякі села вщент зруйновані і тепер нагадують місце проведення бойових дій.

З будинків зривало дахи, вітер перевертав автомобілі і виривав з корінням дерева. На будівлі падав град розміром до 10 сантиметрів.

На швидкісній магістралі Прага - Братислава неподалік від постраждалих населених пунктів через повалені дерева та опори ліній електропередач утворився транспортний затор понад 50 км в обох напрямках.

На допомогу чеським рятувальникам для усунення наслідків катастрофи прийшли військові, а також рятувальники з Австрії та Словаччини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень