Страшна статистика: в Україні серйозно зросла кількість дитячих самогубств

За перші кілька місяців року таких випадків уже більше, ніж за весь минулий рік

За чотири місяці поточного року було зафіксовано 126 випадків підліткових самогубств чи спроб суїциду.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова у своєму Telegram-каналі наголосила, що занепокоєна трагічними випадками, у тому числі суїцидами, які останнім часом трапляються серед дітей та підлітків все частіше.

За інформацією Нацполіції, за 2020 рік в України зафіксовано 123 випадки підліткових самогубств, водночас за чотири місяці поточного року кількість суїцидів або спроб становить уже 126 випадків, - повідомила Денісова.

Денісова закликала керівників органів опіки та піклування, соціальних служб з вимогою відповідальніше ставитись до виконання своїх повноважень із захисту прав дітей центральні органи

Вона також звернулася до виконавчої влади об’єднати свої зусилля для запобігання трагічних випадків та раннього виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень