«Стовідсотковий мент. Не мусор», - нардеп з Рівного про очільника Нацполіції Князєва

Депутат Верховної Ради Адрій Лозовий має свою думку про екс-очільника управління поліції Рівненщини, а від учорашнього дня керівника Нацполіції України Сергія Князєва

Нею він поділився у соцмережі Фейсбук:

МЕНТ

Стовідсотковий мент. Не мусор. Проженний ментяра, який горить своєю роботою. З поняттям офіцерської честі. Воював на Східному фронті. Бойовий генерал. Справжній. Ніби з іншої епохи. Таких в наш час роблять дуже мало. Для антуражу йому навдивовиж не вистачає козацької шаблі.

Дивуюсь, що чимало притомних людей ведуться на відверту хе..ю про генерала Князєва і пишуть про якесь його "сумнівне минуле". Яке ж сумнівне минуле може бути у людини, яка все життя у професії, жодного робочого скандалу, жодної догани, пройшов бойове хрещення на війні, розгрібав непрості ситуації на Закарпатті і на Рівненщині.

До речі, про мою рідну Рівненщину. В області ще довго пам'ятатимуть історії (цілком правдиві), як до Князєва приходили місцеві рєшали-корупціонери, просячи їх не чіпати, пропонуючи "долю" і т.д. Вилітали з його кабінету підс..чниками - у буквальному значенні слова - з таким криком, що було чутно на вулиці.

Підлеглі бояться його до втрати свідомості. І якщо в іншій професії, це зазвичай є вадою, то в цій - це перевага. У цьому середовищі страх є синонімом поваги. Водночас від його підлеглих знаю: провинився - краще під землю провалитися, ніж потрапити йому на очі; працюєш на совість - буде цінувати твою роботу і ставитись, як до рідного.

Вірю в нього. Вірю, що не скурвиться, а служитиме державі і нації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень