Столична шахрайка ошукала чотири ресторани у Рівному (ФОТО)

Ще близько 20 – у Львові

Фото ілюстративне

За чотири дні «гастролів» 21-річна жителька Білої Церкви видурила в адміністраторів рівненських ресторанів 7 тис грн. «Працювати» киянка почала ще 12 червня.

Винайнявши таксиста, вона поїхала до одного з ресторанів Рівного. Там почала розповідати адміністратору закладу, що начебто її мама замовила банкет на неділю і залишила завдаток. Однак у родині трапилося горе: на Одещині померла бабуся, тож дуже потрібні кошти. Розчулившись бідою клієнта, адміністратор віддала усю суму авансу, який лишила справжня замовниця банкету.

За таким же сценарієм жінці вдалося ошукати ще три подібних заклади.

Окрім того, на кілька тисяч гривень жінка «нагріла» й 36-річного таксиста:

протягом трьох днів аферистка справно платила за усі поїздки, а вже на четвертий - попросила завести її до Львова і назад. Наприкінці поїздки, під приводом несправності банківської картки, жінка не сплатила йому за послуги 3,5 тис грн, пообіцявши, що розрахується згодом.

Нині у поліції проводять досудове розслідування одразу за п’ятьма фактами шахрайства.

Правоохоронці звертаються до власників рівненських закладів харчування, які, можливо, стали жертвами 21-річної аферистки, повідомити про цей факт до поліції.

До слова, після «гастролів» у Рівному 21-річна жителька Білої Церкви поїхала у Львів, де їй вдалося ошукати ще близько 20-ти розважальних закладів.

Львівський суд обрав їй запобіжний захід у вигляді застави, суму якої жінка уже сплатила. Максимальне покарання, яке передбачає санкція інкримінованої їй статті передбачає позбавлення волі на термін до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень