Стерненка виправдали у справі, за яку до цього присудили 7 років з конфіскацією майна

Але це ще не все

Одеський апеляційний суд виправдав активіста Сергія Стерненка у справі за ст. 187 ККУ (про розбій). Йдеться про епізод з розбійним нападом у справі про викрадення депутата в Одеській області.

— Це ті ж 300 гривень, за які давали 7 років з конфіскацією ... Радіти ще рано ... чекаємо що скажуть за ст. 146 і 263, по якій загрожує до 7 років позбавлення волі, - повідомив Стерненко у  Facebook.

За ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) активіста визнали винним та призначили три роки позбавлення волі, але звільнили на іспитовий термін в 1 рік.

Суд також визнав, що пістолет, який знайшли в Стерненка під час обшуку, є стартовим шумовим, а не вогнепальною зброєю.

За ст. 146 (про викрадення та катування) Стерненка визнали винним, але строк притягнення до відповідальності сплив. На думку колегії, це підтверджує судово-медична експертиза, слідчий експеримент, телефонний трафік та свідчення потерпілого.

Експерт суду першої інстанції говорив навпаки. Суд вважає, що висновок експертизи та свідчення експерта у суді першої інстанції є неналежними доказам

Нагадаємо, в лютому 2021 року Стерненко засудили до 7 років і трьох місяців позбавлення волі у справі викрадення людини.

За даними звинувачення, він у 2015 році нібито викрав депутата Комінтернівської районної ради Одеської області Сергія Щербіна, катував його і вимагав відмовитися від мандата.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень