Стати вегетаріанцями і садити картоплю на травневі свята порадив Мерчук рівнянам

Це краще, «ніж напитися у парку Шевченка і мати потім проблеми з законом»

На травневі свята наряди поліції патрулюватимуть у парках та лісах.

Відсьогодні і до 1 травня правоохоронці Рівненщини переходять на посилений режим несення служби.

Крім того, планують залучити майже 3 сотні членів громадських формувань. Поки жодних масових заходів 1 чи 2 травня не заплановано, кажуть у поліції.

Тож правоохоронці зосередять свою увагу на місцях масового відпочинку, говорить заступник обласного управління Нацполіції Рівненщини Руслан Стрельбіцький:

- Ми передбачаємо, що значна частина громадян у Рівненській області поїде у парки та ліси для відпочинку на природі. Ми, спільно з управлінням патрульної поліції, спрямуємо туди як наряди поліції, так і виставляємо піші патрулі, з метою забезпечення публічної безпеки, а також недопущення будь-яких адміністративних чи кримінальних правопорушень.

Натомість, головний патрульний Рівненщини Сергій Мерчук порадив замість алкогольних святкувань – посадити картоплю:

- У першу чергу, хотілося б закликати громадян до правосвідомості. Через те, що більшість викликів стосуватимуться саме розпивання спиртних напоїв, або конфліктів, які сталися внаслідок цього. Також свідомих громадян хочу закликати повідомляти на спецлінію «102», коли ви бачите особу у стані алкогольного сп’яніння, яка сідає за кермо.

 

Ну і також ще раз хочу повторитися, щоб не зіпсували собі свято, бо потім буде пізно. Я думаю, краще поїхати до бабусі і до мами посадити картоплю, ніж напитися у парку Шевченка і мати потім проблеми з законом.

Відомо, що Сергій Мерчук і сам буває на городі. Зокрема, у 2016 році він поширив на своїй сторінці у Facebook світлини, як допомагав мамі збирати картоплю.

Очільник патрульної поліції Рівненщини також закликав рівнян берегти тваринок і стати вегетаріанцями.

До речі, на травневі свята 5 велопатрулів повернуться на вулиці Рівного. Крім того, 7 піших патрулів працюватиме на вулицях обласного центру, передбачено і збільшення нарядів патрульної поліції на дорогах міжнародного значення.

Між тим, у неділю, 29 квітня, на Рівненщині заплановано вибори у трьох ОТГ.

Нині охорону бюлетенів забезпечують 40 працівників поліції. А  у день виборів додатково залучать рятувальників і громадські формування.

Стеж за нашими новинами у  Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень