Стрибки через машини патрульних, «душ» з брандспойта та стимул від Хомка, або Чим Рівне може здивувати світ?

Унікальний захід

Фото з New York City Challenge Race - заходу в Америці, з якого організатори взяли ідею

У Рівному відбудеться унікальна подія – такого в Україні не робив іще ніхто! «StarТTrek. Виклик міста» - це своєрідний біг через перешкоди у місті.

Організаторами стали – Радіо Трек, міська влада, мотузковий парк «Тарзан», які спланували трикілометровий маршрут від стадіону «Авангард», через вулицю Соборну та з фінішем у парку ім. Шевченка. StarТTrek відбудеться 27-го серпня на день міста, тож головну вулицю Рівного й так перекриють для транспорту.

Всього на учасників чекають 14 перешкод, які підготували поліцейські, рятувальники та мотузковий парк. До прикладу, встановлять головну родзинку схожого забігу в Нью-Йорку – машини патрульних, на даху та капоті яких можна буде пострибати.

"Небо в клітинку"?

Рятувальники своєю чергою поливатимуть людей з пожежних шлангів. Детальніше про це розповідає керівник всеукраїнської мережі мотузкових парків «Тарзан» Олександр Петров:

 Ідея цього марафону якраз не схожа на Нью-Йоркську, адже у нас унікальні перешкоди. Наразі ми не розкриватимемо суть перешкод, втім вже презентуємо їхні назви, а це – «Дорога до безвізу», «Небо в клітинку», «Піраміда Хеопса», «London Bridge», «Телепорт», «Чорна вдова», «Бебі-бум», «Куля дура».

Реєстрацію планують розпочати за годину до забігу. Заявки прийматимуть від учасників віком від18-ти років. Наразі вартість участі – 100 гривень, які потім підуть у призовий фонд. Частину зібраних коштів використають на зйомки фільму про Рівне. До участі також залучать кілька десятків волонтерів..

Фото з New York City Challenge Race - заходу в Америці, з якого організатори взяли ідею

До слова, мер міста Володимир Хомко заявив, що має сюрприз для рівнян, які бігтимуть. За його словами, це стане не аби яким стимулом до перемоги. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень