Старість – в оточенні кішок: Жіночі імена, володарки яких залишаться самотніми

Так кажуть статисти

Велика кількість людей доживають старість у самотності. Причини у кожного свої – хтось втратив усіх рідних, а хтось просто не може знайти спільної мови з ріднею. Тож і доводиться жити одному. Кажуть, часто на таку ситуацію впливає ім’я людини.

Наприклад, серед жінок за статистикою найчастіше на старості живуть самотньо Тамари, Катерини та Валерії.

Жіночі імена «запрограмовані» на самотність

 

Тамара

Характер Тамари часто заважає їй стати щасливою. Вона і хоче збудувати власну родину, але гордість не дозволяє знайти компроміси. Тож такі жінки доживають свій вік на самоті.

Катерина

У дитинстві Катерини веселі та часто навіть легковажні, а от з віком їхній характер стає просто нестерпним. Тож часто і чоловік, і діти відвертаються і Катерина живе сама у котів.

Валерія

У юності Валерія розбиває не одне серце, а потім чим старшою вона стає, тим вищими стають її вимоги до чоловіків. Щоправда, не лише до партнерів, а й до оточуючих загалом. Тому Валерії часто у переліку тих жінок, які мають одне, або навіть кілька розлучень і на старості живуть самі.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень