Стан розчищення доріг на Рівненщині

Користувачі соцмереж нарікають на засніжені дороги області. Служба автомобільних доріг звітує, що траси міжнгародного значення уже розчищено

Шляховики на Рівненщині сьогодні продовжують ліквідовувати наслідки учорашньої негоди. Ще станом на ранок понеділка проїзд був переметений до 14 сіл Рівненщини, ближче до обіду таких сіл залишилось 11.

За словами заступника начальника служби автодоріг області Миколи Козачка, до 18 години шляховики розчистять проїзд і до цих населених пунктів. Нагадаємо, напередодні до розчищення трас міжнародного значення, що проходять через Рівненщину, було задіяно 120 одиниць техніки та 11 одиниць сторонньої техніки, яку залучали згідно до укладених раніше шляховиками контрактів.  Розповідає Микола Козачок:

Ми плануємо до 18 години по нашій області забезпечити повністю проїзд до всіх населених пунктів. Ми працюємо по загальному алгоритму і технологічних вимогах. У ці дні вся техніка, а це більше 120 одиниць, всі цілодобово працювали на дорогах міжнародного національного регіонального територіального значення. Завершивши роботи на міжнародних дорогах, ми переходимо до під’їзду район-область. Вже сьогодні зранку від району-області перейшли до район-село.  

Найскладніша ситуація була у Дубенському районі. Адже за один день тут випала половина місячної норми опадів. Саме на Дубенщині надзвичайникам довелося допомагати водіями близько півсотні фур виїхати із затору.

Зауважимо також, що у службі автомобільних доріг області сподіваються на те, що у столиці ще до кінця цього року можуть погодити питання закупівлі нової техніки, зокрема автомобілів КРАЗ, КАМАЗ або плужної техніки для розчищення доріг. Як повідомив Микола Козачок, нової техніки шляховики Рівненщини не отримували впродовж останніх 7 років.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень