Стан 8-річного хлопчика, який минулого тижня випав з вікна рівненської багатоповерхівки, ускладнився

Одразу після госпіталізації Андрійко впав у кому і перебував на апараті штучного дихання

Крім цього, сьогодні у нього почали давати збій нирки, - повідомила мама Андрійка Валентина Пойда. У Рівному оголосили збір коштів на лікування хлопчика, наразі вже близько сотні людей перерахували гроші. Крім цього, допомагають і ліками колеги мами з поліклініки.

В день на лікування Андрійка йде від п’ятисот до тисячі гривень. Поки грошей вистачає, утім, як буде далі – невідомо. Лікарі не дають жодних прогнозів. Батьки Андрійка дуже вдячні усім небайдужим і, каже мама хлопчика, навіть не сподівалася, що стільки людей прийдуть на допомогу:

 

- Полегшень ніяких немає. Викликають нефролога, тому що нирки не хочуть працювати. Люди присилають хто скільки може, ну на цей час є гроші, але я не знаю, що буде далі. Хто його знає, якщо він, дай Боже, викарапкається, можливо, його треба буде вести за кордон. Не знаю. Ніхто ж не говорить, які це можуть бути суми. Ну сказав лікар, що це буде дуже і дуже дороге лікування, і не один день, і не два, і не місяць. Якщо він викарапкається. Ну поки що на перший час у мене є гроші, тому що люди допомагають дуже. Те, що люди збирають, я дуже вдячна, що стільки багато добрих людей. Дякую.

 

Якщо Ви хочете допомогти 8-річному Андрійку, нагадуємо номер карки його мами: 

Реквізити для допомоги: Картка Приватбанку 5168 7572 9777 9250 видана на ім`я Пойда Валентина Володимирівна.

Тел. мами 095 027 80 21

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень