Стало відомо, в якому віці знаки Зодіаку знаходять своє кохання

А коли - будуть сім'ю

Кожна людина мріє про взаємне і щире кохання. Заглянути в майбутнє і передбачити для кожного індивідуально, коли він чи вона зустріне свою другу половинку - неможливо.

Проте кожен знак зодіаку має певну вікову тенденцію у стосунках.

Овен

Овни можуть закохуватися у досить ранньому віці, проте вони не квапляться йди під вінець. Для них важливо, щоб у відносинах зберігалася пристрасть та була фінансова стабільність. До заміжжя раніше 27-29 років вони можуть бути не готовими або свідомо від цього відмовлятимуться. Якщо ж Овни поквапляться зі штампом в паспорті, то відносини будуть в режимі "порохової бочки". 

Телець

Для цих знаків зодіаку немає значення вік у коханні. Як тільки вони зустрінуть людину, яка відповідатиме їхнім вимогам, вони одразу ж готові вибудовувати з ними відносити на все життя. Для них важлива традиційність та стабільність. Сімейні цінності для них понад усе. Проте представники цього знаку Зодіаку практичні й розважливі, тож жити під лозунгом "з милим рай і в шалаші" не будуть. 

Близнюки

Ці люди комунікабельні та привабливі. В них може бути чимало захоплень та відносин, вони можуть закохуватися, що в 15, що у 35 років. А ось погодитися на заміжжя вони зможуть лише тоді, коли їхній партнер не намагатиметься їх "переробити". Їх слід приймати такими як вони є. 

Рак

Це ті представники, які можуть пронести юнацьку закоханість крізь все життя. Шлюб можуть створити досить швидко - у віці 20-25 років. 

Лев

Цьому знаку Зодіаку складно вибудовувати стосунки. Вони обожнюють ловити на собі погляди і люблять, коли у них багато шанувальників, але далеко не всі готові миритися з такою кількістю уваги до своєї/свого коханого/ої. 

Для Левів важливо мати продовження роду - діти для них будуть завжди на першому місці. Відповідно, й партнера для цього вони вибиратимуть досить ретельно. Через пошуки гідної людини саме одруження може відбутися у віці навіть за 30.

Діва

Це ті представники, які дуже вимогливі до коханої людини. Справжні почуття в їхньому житті можуть наступити після 20, проте шлюб для них важливий і відповідальний крок. Чим більше людина відповідатиме ідеалу обранця/иці Діви, тим швидше вони зроблять такий вирішальний для себе крок - шлюб.

Терези

Ще один представник, який може закохатися у юнацькому віці й прожити з людиною все життя. Для них важлива надійність та вірність у партнерові, а ще вони можуть серйозно "розчинятися" у стосунках. Зазвичай, до 30 років в цих людей вже є штамп у паспорті і недоспані ночі, якими вони співали колискові малечі. 

Скорпіон

Ці знаки Зодіаку кохати пристрасно й чуттєво, проте їхнього емоційного напору не всі можуть витримати. Кохану людину вони можуть зустріти у будь-якому віці, проте лише партнер, який знайде спосіб уникати гострі колючки Скорпіона, зможе створити з ним сім'ю. 

Стрілець

Стрільці зустрічають свою справжню любов зазвичай після 25-28. Вони дуже глибокі й для них надто важливо, щоб стосунки вже були зважені та духовні. Відкладати шлюб вони можуть не через те, що не хочуть його, а тому, що їм дійсно важливо все обдумати.

Козоріг

Це ті люди, які перед тим, як вступати у шлюб, звертаються до аргументів інтелекту, а не серця. Вони можуть віддано кохати, проте, якщо немає надійного фундаменту для сім'ї, вони не квапитимуться йди до РАЦСу. Зазвичай одружуються після 30. Для них сім'я є чимось більшим, ніж емоційний порив серця.  

Водолій

Водолії можуть закохатися і в 15, проте одружуватися вони не поспішають. Для них важлива свобода й можливість залишатися собою, а не підлаштовуватися під штампи й норми. Вони можуть вибудовувати вільні стосунки або цивільний шлюб. Вони зазвичай одружуються або в 20 років, або вже після 30. 

Риби

Риби у стосунках не однозначні. Вони можуть закохатися в юному віці, а можуть й після 40. Для них вік не є перешкодою чи якимось показником. Кожного зі своїх партнерів вони кохають щиро й віддано,  проте в шлюб вступають лише з тими, хто їх може розуміти з пів слова. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень