Стало відомо, що отримуватимуть рівненські породіллі у пологовому будинку

Одноразова натуральна допомога складатиметься з 25 найбільш необхідних речей

Мінсоцполітики затвердило перелік товарів, які увійдуть до так званого «пакунка малюка». Вже з 1 вересня при виписці з полового будинку рівненські породіллі матимуть на руках усе найнеобхідніше для немовляти у перші місяці життя.

Так, набір включатиме:

підгузки, вологі серветки, набір пелюшок, термометри для води та тіла, дитячі манікюрні ножиці, прокладки для лактації, теплу ковдру, плед-ковдру, матрац, рушник для купання, іграшку-брязкальце, крем та рідке мило-шампунь. З одягу: одна пара шкарпеток і по дві шапочки, боді з довгим та коротким рукавом, штани-повзунки та чоловічки (усе у двох розмірах).

Комплект запаковуватимуть у коробку-колиску з міцного картону, розміром 43×70×27 см.

Ось що про це розповіла завідувачка сектору у справах сімейної політики управління соцвиплат і пільг обласного Департаменту соцзахисту населення Тетяна Кульчицька:

Коробка виготовляється з гофрованого картону класу «С» з кашировкою. Тобто, вона є досить міцною і її можна використовувати як колисочку. Матрац буде такого ж розміру як і ця коробочка.

За її словами, закуповувати ці речі почнуть після підписання спеціальної угоди. Нині вона – на завершальній стадії.

Нагадаємо, вартість пакунку - близько 5 тис грн. Кошти на їх придбання на Рівненщині уже виділили. В область ці набори повинні доставити не пізніше 30 серпня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень