Встановлено особу знайденого на залізничному вокзалі у Рівному чоловіка

Стан чоловіка і досі тяжкий

У результаті проведення комплексу розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що непритомним виявився 50-річний рівнянин.

Нагадаємо, 19 травня на залізничному вокзалі у Рівному, поліцейські виявили непритомного чоловіка  із тілесними ушкодженнями. Його госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні

із діагнозом мозкова кома, важка закрита черепно-мозкова травма.

Поліцейські встановили, що рівнянин проживає разом із своїм 75-річним батьком. Відомо, що потерпілий зловживав спиртними напоями.

Досудове розслідування, розпочате за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження)  триває.

Усіх, кому відомі будь-які обставини події, а також знайомих, друзів чи родичів чоловіка, які можуть надати більше інформації про потерпілого, просимо звернутися до поліції за номером телефону 102, або 068 677 12 34.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень