Відомо, хто очолить «Санком-Рівне»

Святослав Євтушенко, який очолював підприємство впродовж 5 років, сам повідомив про своє звільнення

На своїй сторінці у Фейсбуці Святослав Євтушенко написав, що більше не працюватиме диреткором "Санком - Рівне" :

З 24 грудня я вже не працюю в "Санком-Рівне". Дякую всім, з ким працювали разом, хто підтримував, терпів та критикував мене, хто був поруч і допомагав. А головне: дякую, що з вашою підтримкою і критикою, ми змогли зробити всього так багато. І вибачте якщо щось було не так, - пише Святослав Євтушенко

Натомість із наших власних джерел стало відомо, що наступним очільником підприємства, що здійснює вивезення сміття у Рівному, стане Андрій Мощанецький. За нашими даними, це питання уже практично вирішене. 

Нагадаємо, Андрій Мощанецький раніше працював директором Рівненського парку культури та відпочинку ім. Шевченка. Але не довго.

При цьому організаторські здібності Мощанецького під сумнів не ставлять. На фото нижче ми бачимо його на цьогорічному (влітку) з'їзді партії "БПП-Солідарність". Іншою стрілкою журналісти редакції "ВСЕ" позначили Тараса Максименка, який віднедавна очолює міське управиління культури.

Також в мережі можна знайти фото Андрія Мощанецького з симпатичною панянкою. Підозрюємо, що це його дружина.

Вітаємо обох. Із призначенням та усіма святами!

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень