США не чекають завершення війни в Україні до кінця року, – Білий дім

Зараз йдуть активні бойові дії (с)

Адміністрація президента США Джо Байдена не розраховує, що війна в Україні завершиться до кінця року чи до кінця зими.

Ми не очікуємо, що бойові дії припиняться в найближчі зимові місяці. І тим більше немає жодних свідчень та очікувань того, що до кінця року настане кінець війни, – зауважив офіційний представник Білого дому Джон Кірбі.

При цьому він зауважив, що американська сторона хотіла б, щоб війна закінчилася, якщо не сьогодні, то до кінця року. Втім, з урахуванням ситуації на фронті це малоймовірно.

Обидві сторони все ще ведуть запеклі бої на Донбасі, особливо в Бахмуті та навколо нього – невеликій площі порівняно з деякими іншими битвами в Україні за останні дев'ять місяців, але з дуже інтенсивними боями.

 

Росіяни також займають оборонні позиції на Півдні, а українці продовжують наступати. Зараз йдуть активні бойові дії, і ми очікуємо, що вони продовжуватимуться протягом деякого часу в майбутньому, – каже Джон Кірбі.

На його думку, попри зимові холоди, бойові дії навряд чи припиняться найближчими місяцями.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень