Спинальний центр у Клевані у Міністерстві ветеранів назвали взірцевим (ФОТО)

Завдяки сучасному обладнанню і підходу до лікування

Минулого тижня заступниця Міністра у справах ветеранів Оксана Коляда (Гаврилюк) відвідала Центр лікування та реабілітації наслідків нейротравм для ветеранів війни, який функціонує на базі госпіталю для ветеранів у селищі Клевань Рівненської області.

Вона оглянула приміщення госпіталю і самого Центру, поспілкувалася з учасниками бойових дій, які нині проходять там реабілітацію, а також медперсоналом і керівництвом закладу.

Окрім лікування та медичної реабілітації, тут ветеранам надають потужну психологічну підтримку, зокрема проводять сеанси арт-терапії та інші заходи задля їх психосоціальної адаптації. Також Заступник Міністра зазначила, що у закладі можуть отримувати необхідну допомогу ветерани з усіх областей України:

На даний час спинальний Центр у Клевані є взірцевим закладом, який якісно проводить реабілітацію ветеранів. Окрім сучасного обладнання та підходу до лікування ветеранів війни тут є підготовлений штат фахівців. Така модель функціонування Центру та госпіталю загалом, мають стати взірцем для решти подібних закладів.

Нагадаємо, спинальний Центр на базі Клеванського госпіталю ветеранів відкрився у 2017 році. Центр обладнали сучасним устаткуванням, облаштували багатофункціональні палати і процедурні кабінети.

Медзаклад передбачений для пацієнтів – учасників АТО/ООС з наслідками важких черепно-мозкових та спинальних травм, які потребують довготривалого лікування та реабілітації.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень