Справжні хамки: жінки з цими іменами полюбляють поводитися грубо

Вони мають дуже непростий характер

Юлія

Дівчина чи жінка, яку так назвали, вважає себе королевою. Всі зобов'язані робити саме так, як каже вона. Навчившись відстоювати себе в суперечках, Юлія «підсаджується» на конфлікти з іншими.

Можна сказати, що таким способом носійка цього імені розважається і заповнює енергію, заряджаючись негативом навколишніх. 

Галина

Зазвичай жінки з таким ім'ям відрізняються важким характером. Вони нікого не ставлять в авторитет і завжди прагнуть довести власну правоту.

А коли не виходить, переходять на особистості, намагаючись задавити людину морально. Сперечатися з такими персонажами завжди марно, тому що Галі ніколи не відступляться від свого.

Іда

Іда далеко не завжди виступає еталоном леді. Характер у жінки досить складний і незвичайний. Це творча особистість з хорошим почуттям гумору, вона завжди прийде на допомогу близьким.

Але ось в розмовах з незнайомцями Іда поводиться грубо. Так вона намагається виставити свою персону авторитетною, вдаючись до тактики «найкращий захист — це напад». 

Сніжана

Носійка цього красивого імені обожнює вчити всіх навколо. Сніжана не скупиться на зауваження іншим, завжди знайде, до чого причепитися.

Вона відчуває неймовірну насолоду, викликаючи гримасу сорому і злоби на обличчях інших.

Мають найсильнішу енергетику: жінки з цими іменами точно обрані Богом

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень