Справу водія, який п'яним вбив дівчину та покалічив Тарара, відправили до суду

Василь Самчук у СІЗО чекає розгляду справи по суті

Фото - ЮА:Рівне

Досудове розслідування стосовно 39-річного мешканця села Обарів Василя Самчука, якого підозрюють у вчиненні смертельної аварії, завершилось. Справу прокуратура передала до суду, інформує прес-служба прокуратури області.

[media=141962]

Нагадаємо, йдеться про ДТП, що сталася у листопаді 2018 року на вулиці Севастопольській у Рівному.

- В ході досудового розслідування встановлено, що мешканець с. Обарів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на неповнолітніх пішоходів. Після здійснення наїзду, оглянувши місце пригоди, не надав потерпілим першу медичну допомогу, намагався покинути місце аварії, однак не зміг, з причин, що не залежали від його волі.

 

За скоєне, а це порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 16-річної дівчини та заподіяли тяжке тілесне ушкодження 16-річному хлопцю, йому загрожує ув’язнення термін якого визначить суд.

 

Інкриміновані статті передбачають покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, — повідомляють у прокуратурі області.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Поки дата засідання не відома.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень