Справа про ДТП з політологами на Рокитнівщині отримала несподіваний поворот

Є підозри, що аварію зчинили навмисно

Слідство, яке ведеться у справі загибелі на початку вересня п'яти політологів на Рівненщині, отримало несподіваний поворот.

Слідчі заговорили про умисне вбивство політологів.

Про це повідомило одне зі столичних видань із посиланням на постанову столичного суду. Текст постанови можна побачити тут.

Згідно з документом, досудове розслідування встановило, що водій вантажного автомобіля DAF навмисне допустив зіткнення з автомобілем, в якому перебували політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також секретар Ради донорів із питань децентралізації в Україні, колишній заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації Сергій Попов.

Крім цього, слідство заявило про наявність ще одного підозрюваного в причетності до смертельної ДТП, і запросило у Печерського суду доступ до мобільних телефонів цього фігуранта справи і доступ до інформації мобільного оператора. Суд клопотання слідчого прокуратури задовольнив.

Нагадаємо, аварія сталася близько 7 ранку 6 вересня у Рокитнівському районі, на Рівненщині.

За попередніми даними, автомобіль Opel Omega, рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем DAF із причепом.

У свою чергу водій вантажівки стверджує, що Володимир Карагяур, який перебував за кермом Opel Omega, міг заснути за кермом, оскільки навіть не намагався загальмувати.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень