Співачка-українка стала найдорожчою виконавицею Росії: гроші не пахнуть?

Вона вже давно живе в країні-агресорці

На росії підбили рейтинги тамтешніх співаків. До списку найдорожчих артистів РФ увійшли Shaman, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Стас Михайлов, гурти «Руки вверх», «Ленінград» і українська співачка Анна Асті.

Як розповів один з організаторів концертів у коментарі росЗМІ, Асті за 40-хвилинний виступ просить до 20 мільйонів рублів – це понад 8 мільйонів гривень.

Вартість виступу співачки, за словами інсайдера, залежить від місця проходження новорічного корпоративу. Наприклад, за виступ в Москві Асті бере набагато менше, але тільки тому, що може дати кілька концертів за ніч.

Виступ Анни Asti в Москві коштує від 10 мільйонів, а ось в регіони менше ніж за 20-ку вона не поїде, – розповів інсайдер.

24 лютого Анна Асті була в Україні. Вона разом з батьками і чоловіком-росіянином ховалася в підвалі, а потім повернулася на росію.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень