Спідвей повертається: гонщики з 5 країн святкуватимуть День Незалежності разом з рівнянами

У Рівному відбудеться Міжнародний турнір

Традиційно, організовує змагання «Клуб вболівальників рівненського спідвею».

Як ідеться на сайті «Автомото ревью»

Турнір проходитиме за сіткою для 12 гонщиків та 2-х резервних.За підсумками основної сітки заїздів буде визначено 8 найкращих гонщиків, які стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці. У Великому Фіналі визначаться призери турінру.

Відомо, хто уже погодився взяти участь у заїзді

Участь у змаганнях підтвердили Онджей СМЕТАНА (Чехія), Якуб БУКХЕЙВ (Данія) та Оскар БОБЕР (Польща). Перемовини щодо участі у змаганнях ведуться з Міленом МАНЄВИМ (Болгарія), Факундо АЛБІНИМ (Аргентина), Марселем КАЙЗЕРОМ (Польща, Міколаєм ЦУРИЛО (Польща), Дамьяном АДАМЧИКОМ (Польща), Станіславом БУЖЕЮ (Польща), Давідом КУЦЯПОЮ (Польща).

На жаль від попередніх домовленостей щодо стартів у Рівному довелося відмовитися одному з лідерів особистого чемпіонату світу серед юніорів 2017 латвійцю Євгенію КОСТИГОВУ. Втім, тривають переговори з колегами Євгенія з "Локомотиву" (Даугавпілс).

Серед претендентів захищати честь України

рівняни - Станіслав МЕЛЬНИЧУК, Віталій ЛИСАК, Марко ЛЕВІШИН та Максим РОСОЩУК. А також червоноградці Андрій КОБРІН та Дмитро МОСТОВИК. Ведуться перемовини щодо участі у змаганнях з Віктором ТРОФІМОВИМ та багаторазовим призером чемпіонатів Європи, найкращим гонщиком України XXI ст. Андрієм КАРПОВИМ.

Відкриватиме турнір міський голова Рівного Володимир Хомко. Під час презентації будуть вручені подарунки гонщикам - ветеранам непереможного "СИГНАЛУ", - клубу, який під керівництвом Григорія ХЛИНОВСЬКОГО здобув три титули чемпіона СРСР в командному заліку у 1985-87 рр.

Перед початком турніру відбудуться показові виступи юних вихованців дитячо-юнацької секції спідвею ім. Віктора Чайки.

А перед півфіналами - старти на мотоциклах з об'ємом двигуна 250 см3, придбаних за сприяння Рівненської ОДА та голови РОДА Олексія Муляренка.

Нагадаємо, що вперше в історії українського спідвею рівненський гонщик отримав право стартів у чемпіонаті світу в цьому класі мотоциклів, який відбудеться 26-31 серпня на стадіоні "Маркета" (Прага, Чехія).

Турнір у Рівному відбудеться 24 серпня на стадіоні «Мототрек».

Початок о 17:00 годині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Спідвей
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень