Престижних Speedway Grand Prix у Рівному не буде, але сезон 2019-го вразить усіх (ФОТО)

Обіцяє Сергій Головня. Бо святкуватимуть 60-річчя існування спідвею у Рівному

Надувні борти за більш ніж мільйон гривень, відновлення гарової доріжки та організація престижних чемпіонатів зі спідвею у Рівному. Це лише частина досягнень, про які говорять у «Клубі вболівальників рівненського спідвею», підбиваючи підсумки спідвейного сезону 2018-го.

Маючи ліцензію Європейської Мотоциклетної Федерації, яку видали на 3 роки, у 2019-му році на мототреці Рівного зможуть провести  дві важливих гонки, каже керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня:
 

- Вже у наступному сезоні рівне прийматиме два престижних турніри. Півфінал Особистого Чемпіонату Європи серед дорослих. Це турнір того ж рівня, що й Гран-прі. Тільки відразу попереджу, змагання рівня фіналу навряд чи найближчі роки вдасться провести у Рівному.

 

Щодо другого турніру, то це Фінал Особистого Чемпіонату Європи серед юніорів U21.Фактично це аналог змагань, які були у 1985-му році. Тоді у 1985-му був півфінал, а у 1986-му фінал, коли перемогу здобув легендарний рівненський спортсмен Ігор Марко.
 

Додамо, що Півфінал Особистого Чемпіонату Європи запланований на 1 травня, а Фінал Особистого Чемпіонату Європи серед юніорів – на 31 серпня 2019-го року.

Наступний сезон, як відомо, стане 61-м в історії Рівненського спідвею.

Однак у 2019-му році у Рівному відзначатимуть 60-річчя існування спідвею. Окрім змагань європейського рівня ми плануємо проведення, як мінімум, чотирьох або п’яти турнірів.

 

Один з яких буде присвячений шістдесятиріччю рівненського спідвею, де ми спробуємо зібрати поважних спортсменів.

 

Також до святкування 60-ї річниці плануємо відкрити скульптуру спідвеїста. Її розмістять у сквері імені Віктора Чайки, що поблизу мототреку, - резюмував Сергій Головня.

Міська та обласна влади пообіцяли допомогти з проведенням змагань такого рівня. Єдина проблема, яку найближчим часом навряд чи вдасться вирішити – облаштування освітлення на мототреці. Тож усі гонки, як і цього року, проводитимуть вдень.

Фото – Радіо Трек. Світлин з Міжнародного турніру «Кубок Авто-Мото-Ревю та Меморіал Ігоря Марка», що відбувся на рівненському мототреці 29 червня 2018-го року.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень