Спеціальний центр реагування запрацював на Рівненщині

Усі служби боротимуться із негодою

Поліція та рятувальники розробили спільний алгоритм дій на випадок надзвичайних ситуацій на дорогах області. Зокрема під час сильних снігопадів.

Для цього вже створено спеціальний центр реагування, повідомив речник обласного управління ДСНС Дмитро Мельник:

Цей крок дозволить оперативніше приймати рішення під час снігопадів та інших складних погодних умов. Для цього у кожному відомстві функціонують і цілодобово чергують мобільні та оперативні групи, які при загрозі чи виникненні надзвичайної ситуації негайно прибувають в епіцентр події та встановлюють її масштаби. Приймають рішення щодо її ліквідації та швидко повідомляють про ситуацію керівництву області. Також передбачено залучення інженерної та іншої спецтехніки, а також облаштування мобільних пунктів обігріву.

До слова, нині рятувальники спільно з поліцією  визначають місця для відстою автотранспорту на дорогах області.

До того ж, працівники поліції звертаються до громадян, у разі різкого погіршення погодних умов, за можливості, утриматися від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані.

Коли виїхати все ж вкрай необхідно, будьте уважними та обережними за кермом.

Якщо під час негоди комусь потрібна допомога, терміново викличте правоохоронців або рятувальну службу за номерами телефонів 101 або 102.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень