Спалене авто і підстрелений товариш: поліція розшукує зниклого рівнянина (ФОТО)

Чи то жертву, чи то спільника вихідця з Донбасу, який намагався застрелити ще одного чоловіка

Минулої суботи, 27 жовтня, поліцейським повідомили, що до лікарні у Рівному потрапив підстрелений чоловік. Його виявив водій біля польової дороги поблизу Городка. 

У 41-річного волиняна діагностували численні травми та вогнепальні поранення.

 

Того ж дня слідчі почали досудове розлідування за фактом замаху на вбивство.

На цьому ланцюг подій не скінчився.

Вже у понеділок у Рівному в міськвідділ поліції звернулася 26-річна рівнянка. Вона розповіла, що :

Ще у суботу її 31-річний чоловік пішов з дому зі своїм знайомим - жителем Луцька, і досі місце його перебування невідоме, а телефон вимкнений.

 

Поліцейські оголосили чоловіка у розшук.

Невдовзі у лісосмузі поблизу с. Хотинь правоохоронці виявили спалений автомобіль «BMW 320D». На цій машині якраз і поїхали розшукуваний рівнянин та його товариш. До слова, обоє - раніше судимі. 

З її слів, у суботу, 27 жовтня вони зустрілися на «BMW» з іще одним чоловіком. Неподалік дамби у селі Городок. Той теж під’їхав на авто. Між  чоловіками виник конфлікт, у ході якого останній почав стріляти.

Жителю Луцька вдалося втекти. Діставшись до польової дороги, він зупинив пересічний автомобіль, водій якого і викликав «швидку».

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 44-річний уродженець Донецької області, який нині мешкає у с. Метків. Раніше він притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, угон, розбійний напад та збут наркотиків.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні замаху на вбивство і обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Також вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру у незаконному заволодінні та умисному знищенні автомобіля «BMW» шляхом підпалу.

Окрім того, правоохоронці продовжують пошуки безвісти зниклого 31-річного рівнянина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень