Соцпрацівники на Рівненщині завищували собі зарплату

Подібні факти виявили під час перевірки

Спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності «Рівненського обласного центру з надання соціальних послуг» і виявили порушень, що призвели до втрат,  на 161,33 тис. гривень.

Одне з найбільших – порушення  умов праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення.

Зокрема, під час ревізії було виявлено факти встановлення завищених посадових окладів окремим працівникам  центру за роботу у шкідливих умовах праці, що призвело до  зайвих нарахувань заробітної плати на 107 тис. грн та перерахувань єдиного соціального внеску на 34 тис. гривень.

Про результати ревізії проінформовано Управління захисту економіки в Рівненській області. 

Нині направлено вимоги про усунення виявлених ревізією порушень, які, як повідомили у відділі контролю  у соціальній сфері та культурі, на сьогодні вже частково усунуті. Застосовано зупинення операцій з бюджетними коштами. Головного бухгалтера центру притягнуто до адміністративної відповідальності.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень