Соціально незахищених у Рівному приймають у будівлі з тріщиною

Мова іде про будівлю на вул 16 Липня, де знаходиться частина відділів управління праці і соціального захисту населення Рівного

У приміщенні управління праці і соціального захисту населення Рівного триває ремонт, та попри це прийом громадян там все одно триває. Як нам вдалося з’ясувати у будівлі на вул.16 Липня, минулого року змінили дах, цього року замінили вікна та провели стяжку конструкції, розповідає начальник управління соцзахисту населення Віра Мельник:

Там замінили вікна і роблять стяжку, бо будинок дав тріщину. І все, на цьому кінець. Більше там нічого не планували робити. Там знаходиться частина відділів нашого управління. Поки вони не планують нікуди переїжджати, де вони працювали там і працюють. Міський голова планує на наступний рік відремонтувати приміщення (ред.-поруч з поліклінікою№2) на Драгоманова, щоб ми всі туди переїхали, то це, да. А в цьому приміщенні наші відділи знаходяться. Ми навіть не відселяли працівників, там приймають субсидії тих мешканців які відносилися до ЖКП №5, там розміщений відділ праці, юридичний відділ там розміщений.  

До слова, в управлінні соцзахисту навіть наприкінці року роботи не поменшало, рівняни продовжують звертатися за призначенням субсидій, таких вже більше 50 тисяч родин. Багато за словами Віри Мельник і звернень щодо перерахунку субсидій у зв’язку із змінами у складі сім’ї. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень