Роботу Пікаcсо продали за $67,5 млд

Картину виставляв на продаж аукціон Sotheby’s у Нью-Йорку

Картину Пабло Пікассо «Співачка Кабаре» продали на аукціоні Sotheby’s в Нью-Йорку за $67,5 млн. Оціночна вартість картини, написаної в 1901 році, склала $60 млн.

Ще одним топ-лотом аукціону стала картина Вінсента Ван Гога «Пейзаж з грозовими хмарами». Вона пішла з молотка за $54 млн при вартості попередньої оцінки $50-70 млн.

Картина Амедео Модільяні «Портрет Полетти Журден» пішла з молотка за $42,8 млн і перевищила варітсть оцінки майже удвічі. Роботу Пабло Пікассо «Жінка в кріслі» продали за 20 млн.

У травні 2015 року на торгах під назвою «Вперед у минуле» на аукціоні Christie`s в Нью-Йорку картину Пабло Пікассо «Алжирські жінки (версія О)» продали за $179,365 млн, вона стала найдорожчим в історії витвором мистецтва, проданим на аукціоні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень