Сон з понеділка на вівторок: що він означає і коли збудеться?

Декілька різних тлумачень

З понеділка на вівторок варто запам'ятати кожну деталь сну, а ще краще - записати його одразу після пробудження, щоб краще зрозуміти його значення.

Позитивні події у вашому сні віщують успіх, процвітання, нові прибуткові починання і робочі місця.

У вівторок будьте активними й ініціативними у своїх снах. Боріться, перемагайте і змагайтеся. І якщо ви досягнете необхідних результатів, то станете переможцем і в житті. 

Важкі, похмурі й неприємні сни в ці дні означають, що в реальному житті можливі інтриги й неприємні розмови з агресивними людьми. Також можливі протистояння і сварки.

Якщо сон легкий, розслаблений і приємний, всіх проблем вдасться уникнути. Сили будуть спрямовані в потрібне русло і ви будете йти до своєї мети.

Важкі, але розпливчасті сновидіння свідчать про те, що у сплячого низький рівень енергії. Йому необхідно відновити сили й звернути увагу на своє здоров'я, харчування і спосіб життя.

Сни з яскравими образами або персонажами спонукають проявити себе як лідера в реальному житті.

Джерело: Мета 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень