Сон у ніч проти неділі: що означає і чи варто йому вірити

Що нам віщують сновидіння у ніч з суботи на неділю

Хороші сни. Ілюстрація

Астрологи кажуть, що будь-який сон проти неділі приносить щастя, адже останнім днем ​​тижня керує головна зірка небосхилу.

Як сонячні промені освітлюють все навколо, так і недільні сновидіння здатні пролити світло на ваше життя, підказувати правильний шлях та спосіб позбавлення від накопичених проблем.

Особливу увагу треба приділити тому, чим саме уві сні ви займалися і які емоції при цьому відчували. Навіть мізерні підказки можуть вплинути на трактування сну, а в перспективі – і на життя в цілому. Подумайте, можливо, ви побачили те, чим уже давно хотіли зайнятися, але боялися зізнатися собі в цьому.

Якщо сновидіння тьмяні, а сюжет викликав тривогу або пригніченість, не варто перейматися.

Таким чином ваша підсвідомість лише підказує, що потрібно взяти своє життя під контроль і більше дбати про власний психологічний стан.

Навіть кошмар, який майже ніколи не сниться у цю ніч, несе підказку, як виправити помилки і зробити життя кращим.

Фото ілюстративне

Сновидіння у ніч проти неділі демонструють події або персонажів, які принесуть радість, допоможуть побачити правильний напрямок для розвитку.

Чи збуваються такі сни?

Віщі сни бувають яскраві, з незабутнім сюжетом і позитивним змістом - такі бачення збуваються протягом наступних кількох днів, а часом навіть годин (до обіду того ж дня).

Найбільші шанси збутися мають сновидіння, що з'явилися до півночі і стосуються якихось побутових сімейних ситуацій, а також сни, що прийшли під ранок.

Крім того, у ніч проти неділі може з'явитися справжній віщий сон, який реалізується через кілька років.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень