Соломчука з Рівненщини відсторонили від керівництва фракції «Слуга народу» у парламенті

Причину не уточнили

Народного депутата з Рівненщини, члена фракції «Слуга народу» Дмитра Соломчука, звільнили від виконання обов’язків заступника голови президентської фракції у Верховній Раді.

Про це оголосив голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час засідання Верховної Ради, повідомляє кореспондент «Укрінформ».

- Відповідно до частини 2 статті 60 закону «Про Регламент Верховної Ради України» повідомляю про звільнення народного депутата України Соломчука Дмитра Ввкторовича від виконання обов’язків заступника голови депутатської фракції політичної партії «Слуга народу», - сказав Разумков.

Причину звільнення голова ВРУ не уточнив. Нагадаємо, на парламентських виборах Дмитро Соломчук пройшов у Верховну Раду за списком партії «Слуга народу» під №32.

Сьогодні ж голова ВР оголосив про виключення зі «Слуги народу» Романа Іванісова. Це теж нардеп з Рівненщини. Він переміг на виборах до парламенту від 153 округу.

За неофіційною інформацією, саме Дмитро Соломчук відповідав за підбір кандидатур, які висували на вибори до Верховної Ради від Рівненської області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень