Сьогодні запустять ЛЕП від Рівненської АЕС до Києва

Офіційна частина запланована на 13-ту годину

Про це повідомляє Міненерговугілля:

- У понеділок, 21 грудня, за участю керівництва держави буде урочисто введено в дію Повітряну лінію електропередачі “Рівненська АЕС — Підстанція „Київська“. Початок заходу о 13:00 за адресою: м. Київ, вул. Симона Петлюри, 25”, — йдеться у повідомленні.

Довідка: магістральна лінія електропередачі “Рівненська АЕС — Підстанція “Київська” дозволить уперше з 1986 року повноцінно забезпечити потужності для столичного регіону. Лінія дозволить збільшити потужність для Київського енерговузла на 700 мегават, виробництво яких забезпечить Рівненська АЕС.

Нагадаємо, будівництво лінії та додаткового трансформаторного поля на підстанції “Київська” велося протягом 4-х років. Проект фінансувався державними “НАЕК Енергоатом” та “НЕК “Укренерго” а також Європейським Банком Реконструкції та Розвитку та Європейським Інвестиційним Банком, і коштував більше 350 мільйонів доларів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень