Сьогодні в Рівненській ОДА роздали майже 200 нагород (ФОТО)

Вручили їх кращим спортсменам області

У рамках нагородження обласне відділення Національного олімпійського комітету спільно з обласним управлінням у справах молоді та спорту вшосте визначили «Героїв спортивного року» у 13-х номінаціях. З неолімпійських видів спорту кращим спортсменом став майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Василь Осійчук. Щодо олімпійських видів спорту, найкращим спортсменом втретє поспіль став плавець Михайло Романчук, А «Сенсацією року» стала 17-річна майстер спорту України з важкої атлетики Марія Тимощук. Ані Михайло, ані Марія перемогам у номінаціях не здивувались і кажуть, не зупиняються на досягнутому та продовжують працювати над здобутками:

Будемо їхати в Харків на збори. Там з нового року будемо готуватися на чемпіонат світу серед юніорів, який відбудеться в Токіо. І будемо готуватися на чемпіонат Європи, також до 20-ти років. В 2017 році буде проходити чемпіонат світу, у Будапешті літом. Ми плануємо поїхати в Тайбей. І вже під кінець 2017 чемпіонат Європи на короткій воді, в 25-метровому басейні. Це три основні старти на цей рік.

Найкращою спортсменкою року стала легкоатлетка Наталя Прищепа, а її тренер Андрій Попеляєв здобув перемогу серед колег. Наталя каже, що її також результат не здивував і зауважила, що суттєвої підтримки від влади все ж не вистачає. Наталя також зауважила, що їй вже вручили ключі від квартири на Павлюченка, яку їй обіцяли придбати після перемоги на чемпіонаті Європи. Тепер вона очікує на ордер. Між тим, голова ОДА Олексій Муляренко також поділився планами у спортивній галузі на 2017 рік:

В 2017 році ми плануємо продовжувати будівництво кількох спортивних комплексів. Зараз будується спортивний комплекс в Сарнах, в Здолбунові. Має закінчитися будівництво спортивної школи в Дубно. І вже є проектна документація для будівництва нових спортивних комплексів в Острозі, Дубровиці та Рівному.

До слова, за поточний рік сімом спортсменам області присвоєно звання "майстер спорту міжнародного класу".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень