Сьогодні у Молодаво, що на Дубенщині - схід села

Говоритимуть про об’єднання громад і розпаювання землі

Сьогодні, в неділю, 24 січня о 14:00 в приміщенні клубу села Молодаво відбудеться схід села. Говоритимуть про об’єднання громад, роздержавлення держпідприємства «Мирогощанський державний іподром» та розпаювання землі.

На сході села будуть присутні голова Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк та директор ДП «Мирогощанський державний іподром» Володимир Присяжненко. Останній розкаже про стан роздержавлення «Мирогощанського державного іподрому» та процес розпаювання землі, адже саме жителі села Молодаво працюють в держпідприємстві і вже багато років чекають на отримання своєї землі у власність.

Нагадаємо, ДП «Мирогощанський державний іподром» - сільськогосподарське підприємство, яке має близько трьох гектарів землі. Довгий час воно перебувало у фінансовій скруті. Рік тому «Мирогощанський державний іподром» включили до переліку об’єктів, які підлягають роздержавленню.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень