Сьогодні у центрі Рівного розстелять зелений килим

Стартує третій Рівненський міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії»

Фото зроблене під час проведення попереднього кінофесту. Килим зеленого кольору є обов'язковим і всім можна робити селфі

Рівненський міжнародний кінофестиваль став однією з наймасштабніших унікальних інтернаціональних кіноподій як міста, так і Західної України.

На п’ять днів мешканці й гості міста занурюються в атмосферу кіно: зустрічі з відомими акторами й режисерами, майстер-класи від професіоналів кіноіндустрії, разом з друзями і рідними переглядають ексклюзивні повнометражні й короткометражні фільми, дізнаються про новини світу кіно.

На конкурсний відбір надійшло понад 300 робіт з 40 країн світу.

Журі обрали 70 фільмів - найбільше з України та США.

Цього року РМКФ «Місто Мрії» проходить за підтримки Українського культурного фонду.

Докладніше про те, чого очікувати від кінофестивалю, розповів директор Рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії» Віктор Булига:

У конкурсній програмі, яка складається з міжнародної та національної, рівняни та гості міста зможуть переглянути багато цікавих стрічок: повний метр, короткий метр, документальне кіно, ігрове, анімаційне, студентське. Окрім конкурсної програми, буде позаконкурсна програма і майстер-класи, які проводитимуть члени журі конкурсу. Всіх запрошую, приходьте, буде цікаво!

Родзинкою фестивалю буде конкурс для аматорів «Зніми кіно у Місті Мрії».

Кожен охочий, хто зареєструвався, має можливість за три дні зняти власний невеликий фільм, найкращий покажуть на закритті фестивалю.

Триватиме кінофест п’ять днів, а на закритті, 29 вересня, глядачі побачать фільм-переможець.

Переглянути програму свята можна тут.

До слова, реалізовують захід за кошти Держкіно, обласного та міського бюджетів, а також допомогли й інвестори - загалом вартість проведення кінофестивалю становить 600 тисяч гривень.

Відео зі сторінки у ФБ Віктора Булиги

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень