Сьогодні у Рівному різдвяний концерт Ірини Федишин

Шоу «Україна колядує» популярне серед глядачів

Ірина Федишин представить рівнянам свій особливий різдвяний концерт. Його вважають одним з кращих різдвяних шоу в Україні, яке дарує глядачам ніжні та запальні українські мелодії в сучасній обробці, святкові різдвяні дійства і шоу-номери. Окрім того, Ірина виконає також найулюбленіші пісні.

Шоу «Україна колядує» у Львівській опері збирає вже 8 років поспіль по 3 концерти в один день. Кожного року це нове шоу, масштабні декорації, яскраві постановки номерів.

Ірину Федишин вважають музичним феноменом в українському шоу-бізнесі, вона одна з найбільш гастролюючих співачок України. Кожен концерт Ірини – це незабутнє шоу з яскравими костюмами, неординарною сценографією, танцями, видовищними постановками номерів, над якими працюють кращі режисери країни. На рахунку співачки більше тисячі концертів.

В кожному з блоків Ірина Федишин, яка вміє майстерно поєднувати сучасний музичний стиль і якісну пісню з українськими мотивами, постала абсолютно різною: від вбрання до жанрів у репертуарі.

Різдвяна феєрія 2018 року, яка не забувається. Українське Різдво зі Львова.

12 січня Ірина Федишин чекає  рівнян у облмуздрамтеатрі. Початок о 19 годині.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень