Сьогодні у Рівного з'явиться нове місто-побратим

Тридцять бізнесменів туристичної галузі Грузії відвідають Рівненщину цього тижня

Вони візьмуть участь у Міжнародному туристичному форумі «Українсько-грузинський бізнес-день», що проходитиме сьогодні та завтра у Рівному.

Серед візитерів іноземної делегації - представники грузинських готелів, туристичних операторів та асоціацій, аеропортів та перевізників, а також міжнародних компаній з нерухомості.

Учасники форуму обговорять питання співпраці в галузі туризму, логістики та нерухомості, забезпечення оптимальних умов для туристичних потоків між нашою країною та Грузією.

Участь у Форумі візьме посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба та мер міста Кабулеті Сулхан Євгенідзе. В рамках заходу планують підписати Угоду про партнерство міст – Рівного та Кабулеті. Церемонія розпочинається сьогодні об 11.30 у скай-барі Манхетен

Нагадаємо, у Рівному діє Центр українсько-грузинської дружби "Сакартвело"

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень