Сьогодні рівняни бігатимуть у вишиванках з благодійною метою

Футболка у подарунок

Сьогодні у центрі Рівного пройде ІІ-ий щорічний Забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2017». Організатори заходу хочуть таким чином зібрати кошти на лікування 11-річного хворого рівнянина Іллі Герасимюка.

 

Рівненський клуб бігу «Rivne Running Club» закликає усіх небайдужих допомогти сім’ї Герасимюків. Будь-яку суму коштів можна перерахувати на картковий рахунок мами Іллі – Вікторії Герасимюк: Приватбанк, 5457 0822 3445 7658 (Герасимюк В. О.).

 

Щоб взяти участь у Забігу потрібно прийти на Майдан Незалежності з 14.00 до 16.30, знайти намет Rivne Running Club, пройти реєстрацію, яка коштує 125 гривень, і стартувати в одній із трьох на вибір дистанціях: 1,1 км, 5 км, 10 км.

Кожен зареєстрований учасник отримує: стартовий номер, футболку-вишиванку, наплічник, медаль фінішера, воду «Моршинська», йогурт «Молокія» та інші приємні подарунки.

Маршрути забігу будуть такими:

  • 1,1 км – старт від перехрестя вулиць Соборної, Міцкевича та Чорновола – рух по Чорновола – далі розворот в районі супермаркету «Вопак» і тоді рух в зворотному напрямку з фінішом на місці стартц.
  • Коло бл. 2,5 км: старт від перехрестя вулиць Соборної, Міцкевича та Чорновола – рух по Чорновола – поворот на Ст. Бандери і рух в сторону кафе «Бруклін» - поворот на вул. Кн. Ольги і рух в сторону Покровського собору – поворот на вул. Соборну і рух до лінії старту біля Майдану Незалежності.
  • Відповідно, ті хто зареєстровані на дистанцію 5 км подолають 2 кола по 2,5 км, 10 км – 4 кола.
  • Рух цими вулицями буде перекритий 24 серпня з 17.00 до 18.30.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень