Сьогодні рівнянам розкажуть про роботу нардепів-мажоритарників Рівненщини

У Рівному відбудеться публічна дискусія за участю народних депутатів України на тему «Громада і депутати мажоритарники Рівненщини: пошук взаємодії через призму округу».

Дискусія розпочнеться сьогодні, 26 квітня, об 11 годині у приміщені інформаційно-освітнього простору «ІнфоХаб» (м. Рівне, вул. Словацького, буд. 3а, перший поверх, офіс №7).

«Під час заходу буде проведене обговорення функцій депутатів та механізмів участі громадян у законодавчому процесі, можливостей взаємодії виборців з народними депутатами, а також проблем територіальної громади, які можуть бути вирішені на рівні парламенту, за участю народних депутатів України, посадових осіб органів місцевого самоврядування, громадських активістів», – зазначають у ГМ ОПОРА.

До участі у заході запросили народних депутатів України: Олега Осуховського, Юрія Вознюка, Олександра Дехтярчука, Василя Яніцького, Сергія Євтушка.

Захід проводить Громадянська мережа ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень