Сьогодні Рівне прощається із Бондаревою – Легендою «Льонокомбінату» (6 ФОТО)

Прощання розпочнеться об 11-ій у дворі її будинку на Пушкіна, 5

Рівненський льонокомбінат у жалобі: не стало легендарної ткалі Мілентини Бондарєвої

Про це повідомляє сайт ГОЛОСНО.

Далі текст самої публікації:

Бондарьова -- зліва від Червонюка (недавні роки)

На 84-му році життя перестало битися серце легендарної ткалі, ветерана Рівненського льонокомбінату, Героїні соціалістичної праці, кавалера багатьох орденів і медалей, невтомної натхненниці громадського життя відновленого гіганта легкої промисловості, людини-легенди і людини-епохи – Мілентини Станіславівни Бондарєвої.

Увесь колектив Рівненського льонокомбінату на чолі з Олегом Червонюком, Громадська організація «Громадянський рух «Льонокомбінат», редакція тижневика «Льонокомбінат» та сайту «Голосно» висловлюють найщиріші співчуття рідним та близьким та перебувають у глибокій скорботі з приводу смерті найвідомішої ткалі Рівного.

Все своє життя ця енергійна, життєлюбна та завжди активна жінка присвятила улюбленій праці на Рівненському льонокомбінаті.

Ще за життя вона стала легендою, на яку рівнялися цілі покоління юних ткаль.

Приїхавши до Рівного у 1965 році, молода Мілентина Бондарєва стояла біля витоків промислового гіганта, продукція якого в ті часи славилась не тільки в кожній українські родині, а експортувалась навіть до Японії та США.

Натруджені руки цієї невтомної жінки звикли працювати у три зміни, в підвищеній зоні на шести верстатах.

І держава належно оцінила її трудові подвиги: Мілентина Бондарєва була Героєм соціалістичної праці, двічі Кавалер ордена Трудового Червоного Прапора і Дружби народів, нагороджена титулом «Краща ткаля легкої промисловості СРСР», титулом «Відмінник якості», майстер «Золоті руки», нагороджена орденом Леніна та медалями «Золота зірка».

Та найбільшою втіхою і нагородою для Мілентини Станіславівни завжди була праця, яка приносила їй задоволення, спілкування і робота з молоддю, і, звичайно ж, процвітання її улюбленого Льонокомбінату, якому вона присвятила свої найкращі роки.

Саме вона у 2011 році, на запрошення нового власника Льонокомбінату Олега Червонюка очолила  Громадську організацію «Громадянський рух «Льонокомбінат».

Завжди активна -- Бондарьова (недавні роки)

Енергійна, активна, щира і спрагла до життя – такою запам’яталась вона близьким, друзям і колегам. Жінка-легенда нашого міста, згусток невичерпної енергії та оптимізму, джерело натхнення і приклад великої любові до людей та життя.

Вічна Вам пам'ять і Царство Небесне, дорога Мілентино Станіславівно. 

Прощання з Мілентиною Станіславівною Бондарєвою відбудеться у понеділок, 25 грудня. З 11-ої години - у дворі її будинку за адресою Пушкіна, 5.

А з 12:00 – прощальна церемонія в Пантеоні на кладовищі «Нове» («Молодіжне»).

Поховають легендарну Мілентину Бондарєву на центральній алеї кладовища. 

Слідкуйте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень