Сьогодні п'ятниця, 13-те та сонячне затемнення: чим особливий цей день

У 2018 році п'ятниця 13-го зустрічається двічі

Перша п'ятниця 13-го цього року була у квітні. 

У липні цей день стане по-справжньому особливим, так як на нас чекає ще й унікальне природне явище - сонячне затемнення.

Сьогоднішнє сонячне затемнення відкриває коридор затемнень, який завершиться лише через два тижні – місячним затемненням 27 липня 2018.

Вплив затемнення в першу чергу відчують ті, хто народився в період з 10 по 16 липня, а також люди, народжені під знаком Козерога.

У народі вважається, що нехороша слава про п'ятницю, 13 має релігійне походження. Вважається, що саме цього дня Єва скуштувала заборонений плід, Каїн убив свого брата Авеля, а розп'яття Христа також припало на п'ятницю, за деякими віруваннями – саме тринадцятого числа.

Страх перед тринадцяткою є лише древнім забобоном. Але кожному буде дано по вірі його. Якщо ви вірите, що у цей день вас переслідуватимуть нещастя, то так і буде.

Якщо просто сприймати п'ятницю, 13-е як день закінчення тяжкого трудового тижня, у який можна розважитися, то так воно й буде.

Не панікуйте, сходіть до церкви, не піддавайтеся дурним думкам – і  у п'ятницю, 13-го у вас все буде гаразд.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень