Сьогодні останній день, щоб видалити свій акаунт Вконтакті

СБУ радить українцям до 1 серпня видалити свої профілі з російських соцмереж

З 1 серпня у Росії набирає чинності новий антитерористичний закон, що надає повне право на отримання Федеральній службі безпеки РФ практично всіх особистих даних користувачів інтернет-ресурсів, зареєстрованих у РФ. Таким чином, ФСБ на законодавчому рівні отримує повне право втручатися в особисте життя не тільки громадян Росії, а й іноземців.

Дані про всі логіни і електронні адреси своїх користувачів, списки їхніх контактів, відомості про кількість, обсяг і адресатів переданих повідомлень власники поштових серверів, блог-хостингів, форумів і соцмереж будуть зобов'язані надавати на першу ж вимогу представників російських державних структур.

У Службі безпеки України попереджають, що в умовах агресії Росії на території України, нові повноваження надають ФСБ можливість отримувати наявну в веб-середовищі інформацію про українські події і можуть використовувати її на шкоду інтересам національної безпеки. Тож, СБУ рекомендує усім громадянам, які стурбовані безпекою особистої інформації, утриматися від використання інтернет-ресурсів російської доменної зони, в першу чергу, це стосується соцмереж та поштових скриньок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень