Сьогодні оголосять претендентів на розробку електронної карти пацієнта в медзакладах Рівненщини

Тендер на розробку та впровадження програмного забезпечення проводили в рамках субпроекту Світового банку

Одним з елементів цього субпроекту є впровадження електронного реєстру груп ризику та навчання (електронної карти пацієнта). 26 жовтня 2016 року в нашій області був оголошений тендер на відбір виконавців, які мають розробити відповідне програмне забезпечення для супроводу цього реєстру, - повідомляє PR-консультант субпроекту Сергій Мініч:

 

12 грудня 2016 року в приміщенні обласного управління охорони здоров'я відбудеться розкриття тендерних пропозицій на розробку та впровадження програмного забезпечення для супроводу електронного реєстру груп ризику та навчання (електронна картка пацієнта). Розкриття відбудеться за участі представників групи управління субпроекту та його консультантів.

 

Оскільки тендер проводитиметься за правилами Світового банку, які суттєво відрізняються від звичних для України, представники групи консультаційної підтримки проведуть брифінг для журналістів та роз’яснять в чому полягають основні відмінності цих правил.

Захід відбудеться 12 грудня 2016 року об 11:00 в конференц-залі Обласного управління охорони здоров'я за адресою м. Рівне, вул. 16 липня, 38. (4 поверх).

Як відомо, Рівненська область є однією з 8-ми областей України, де реалізовується проект з реформування системи охорони здоров'я за кошти Світового банку. На нашу область витратять понад 25 мільйонів доларів.

Місяць тому в рамках цього ж субпроекту стартував тендер на закупівлю «швидких», а також, на реконстуркцію 29-ти об'єктів медичної системи нашої області.

Нагадаємо, нещодавно у Рівному зчинився скандал через багатотисячні зарплати консультантів цього проекту. Через що останні провели докладний звіт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень